Het bestuur van de stichting Christiaan Huygensprijs nodigt u van harte uit voor de bekendmaking van de toekenning en de feestelijke uitreiking van de 22e Christiaan Huygens wetenschapsprijs.

De uitreikingsceremonie vindt plaats op maandag 7 oktober 2019.
U bent vanaf 14.00 uur welkom in de Oude Kerk, Herenstraat 77, Voorburg. 

Programma van de uitreiking

14:00 uur Ontvangst genodigden
14:30 uur Welkomstwoord door Marjan van Loon, voorzitter van de stichting Christiaan Huygensprijs
14:40 uur Keynote speech door Alexander Rinnooy Kan, hoogleraar Economie en Bedrijfskunde
15:00 uur Introductie musici
15:05 uur Muzikaal intermezzo door laureaten van het Prinses Christina Concours
15:25 uur Wetenschapsjournalist Margriet van der Heijden gaat in gesprek met de genomineerden
15:50 uur Erik van der Giessen, voorzitter van de jury, maakt de winnaar van de Christiaan Huygens wetenschapsprijs bekend
16:00 uur Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap reikt de Christiaan Huygens wetenschapsprijs uit
16:10 uur Dankwoord van de prijswinnaar
16:15 uur Afsluiting, gelegenheid tot het feliciteren van de winnaar en borrel
17:30 uur Einde bijeenkomst

Route en parkeren

Station Voorburg is de beste keuze als u met openbaar vervoer komt. Met de auto neemt u vanaf de A12/Utrechtsebaan de eerste afslag (Voorburg/Binckhorst). Onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf, direct weer rechtsaf en bij de volgende stoplichten links (langs het politiebureau) de Parkweg op. Na 300 meter ziet u de Oude Kerk aan uw rechterhand.
Parkeren (max. 2 uur met parkeerschijf) is mogelijk onder het Marianneviaduct bij Station Voorburg of in de parkeergarage aan de Raadhuisstraat. Racketcenter Westvliet, Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag, beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Via de Kerkbrug bereikt u binnen 5 minuten de Oude Kerk.

Bent u erbij?

We hopen van harte dat we u bij de komende uitreiking van de Christiaan Huygens- prijs kunnen verwelkomen! Wilt u ons uiterlijk 24 september a.s. laten weten of u komt? Dat kan per e-mail (aanmelden@christiaanhuygensprijs.nl) of via de aanmeldbutton op deze website.